Exposing the World’s Most Dangerous Lie

af Matt

Dokumentaren er meget konkret mht at udstille enkeltpersoner i sundhedsbureaukratiet i USA, inklusive Dr. Anthony Fauci, direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) og Chief Medical Advisor to the President, og i Wuhan i Kina der har medvirket til bl.a. gain-of-function research, skjuler vigtige sandheder om COVID-19 eller fordrejer virkeligheden. Der eksisterer endda en ansøgning om penge til Wuhan-baseret forskning der vil skabe noget der minder meget om Sars-Cov-2. Ansøgningen blev afvist af DARPA pga farligheden involveretmen fik alligevel penge fra National Institute of Health. Faucis NIAID ejer en halvpart af de COVID-19 vacciner der kommer fra Moderna. Det er en kæmpe interessekonflikt Fauci har og som han forsøger at skjule.

Wuhan institute of Virology

Forskning der ligner det i den nævnte ansøgning blev udført i sommeren 2019. I september 2019, dvs. måneder før eksistensen af COVID-19 officielt blev meldt ud den 31. december 2019, sker der nogle underlige ting på Wuhan institute of Virology. En officiel database går pludselig ned den 12. septemberFire dage senere begynder instituttet i Wuhan på en større udskiftning af deres lufthåndteringssystem. I midten af oktober 2019 blev der i Wuhan afholdt sportsbegivenheden Military World Games med deltagelse af 10.000 internationale atleter. En atlet beretter at gaderne i Wuhan var næsten tomme, som en spøgelsesby. Flere atleter blev senere syge med COVID-19-symptomer. Lækkede kinesiske dokumenter viser at mindst 10 hospitaler i Wuhan allerede i oktober tog imod COVID-19-patienter. Der er data fra 3. november som viser at et hospital havde tre forskere fra Wuhan Institute of Virology indlagt.

Millioner i forskningsstøtte

Der er IKKE fundet nogen flagermus med COVID-19. To af de største amerikanske donorer til medicinsk forskning organiserede den 1. februar 2020 et møde med de mest indflydelsesrige virologer. Det møde drejede sig om (narrativet om) hvordan sygdommen opstod. De fleste deltagere i mødet havde interesser i sagen og flere havde direkte forbindelser til gain-of-function forskningen i Wuhan. Mødet førte til at der den 4. februar blev meldt officielt ud af en “ekspertgruppe” under The National Academy of Sciences at COVID-19 måtte være opstået naturligt. “Eksperterne” bestod bl.a. af en virolog, Christian Andersen, der bakkede op om konklusionen. Hans opbakning forekommer ret utroværdigt fordi han den 31. januar 2020 privat i en email til Fauci oplyste at han og hans tre forskerkollegaer “Eddie, Bob og Mike” alle fire vurderede at virussen ikke var opstået naturligt. Nogle måneder efter at Christian Andersen havde skiftet mening og også publicerede en artikel der vurderede at virussen var opstået naturligt fik han millioner i forskningsstøtte fra Fauci’s NIAIDAndre mødedeltagere inkluderede mennesker der typisk havde kæmpe interessekonflikter og kendte til den amerikanske støtte til gain-of-function forskning i Wuhan og som nu vil have os alle til at tage vacciner mod COVID-19.

Hvor er Mainstream Media?

Dokumentaren tegner et billede af sundhedsmyndigheder der på korrupt vis samarbejder med den medicinalbranche de ideelt set burde være gode kontrollanter af. Nogle relativt få skurke i systemet tjener fedt på at gøre folk syge og modarbejde billig og effektiv behandling af borgerne. Massemedierne er enten meget ukritiske (fordi frygt sælger bedre?) eller med-konspiratorer i de angreb der for tiden foregår på det enkelte menneskes ret til selv at bestemme hvordan vi vil beskytte os mod mulig sygdom.

Selve dokumentationen som BlazeTV udsendelsen bygger på er listet i en pdf-fil som fås på email ved at oplyse sin email på https://www.theblaze.com/shows/glenn-tv/crimes-or-cover-up-exposing-the-worlds-most-dangerous-lie.  

0 0 stemmer
Artikelvurdering
Tilmeld dig
Giv besked om

0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

0
Vil elske dine tanker, kommenter gerne.x
()
x