Q – The Plan to Save the World

af Matt

Beskrivelse:

Dette er en forbedret version af Joe M.’s fantastiske video “Q – The Plan to Save the World – REMASTERED”, der blev skabt i 2018. Del venligst dette bredt! Og det er bare sådan, at Joe M’s Youtube-kanal sammen med mindst 16 andre anon og lignende kanaler blev slettet af Youtube natten til den 15. oktober 2020 i en åbenlys censurhandling. Jeg tror ikke, at denne video var årsagen, men den led skæbnen bare ved at være på kanalen. (Jeg har siden erfaret, at der var HUNDREDE af patrioters kanaler blokeret den dag!)

For dem af os, der undrede os over, hvorfor logoet i starten indeholdt et kranium, som ofte forbindes med ondskab, er brugt til denne video, som afspejler ekstremt GOD. Nå, den er faktisk lånt fra en tv-serie kaldet The Punisher, som tager hævn over dem, der myrdede hans kone. Så i dette tilfælde er det et tegn på “den gode fyr”.

Planen for at redde verden kommunikerer en grundlæggende forståelse af, hvad der foregår i vores verden, og hvorfor vi har Q. Det er en 40.000 fods oversigt, der forklarer så mange ting. Du kan i første omgang værdsætte det som en historie, en fantasi. Eller du kan se det kynisk som politisk motiverede løgne. Men for mange af os, der har fulgt Q i over et år, er dette den ramme, brikkerne passer ind i. Det er det første “store billede”, der giver mening i det, vi opdager, og den sidste historie, du vil høre om på mainstream-nyhederne. Når du forstår The Plan to Save the World, vil du have en bedre forståelse af, hvorfor Donald Trump blev valgt til præsident, og hvad der præcist menes, når han taler om “at dræne sumpen.”

SoulWorthy 

3 2 stemmer
Artikelvurdering
Tilmeld dig
Giv besked om

0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

0
Vil elske dine tanker, kommenter gerne.x
()
x