Plandemic

af Matt

Den første del af PLANDEMIC, en 26-minutters dokumentarfilm med den berømte virolog Judy Mikovits, er blevet set af over en milliard mennesker verden over, hvilket sætter en historisk rekord. Premieren på PLANDEMIC 2 (aka INDOCTORNATION) med efterforsker efter hvidkravekriminalitet, Dr. David Martin, satte også verdensrekord med 2 millioner seere, der deltog i den globale livestream.

Serien i to dele blev erklæret “afkræftet” af kritikere over hele verden. I videnskabens og den offentlige sikkerheds navn tog ytringsfrihedens dørvogtere hidtil usete foranstaltninger for at censurere den information, de kaldte “farlig konspirationsteori.”

Da Dr. Mikovits fremsatte den dristige påstand, at COVID-19 blev manipuleret i et laboratorium, blev hun udtværet som “skør”. Da Dr. Martin afslørede patenterne og papirsporet, der beviste, at Dr. Fauci finansierede farlig gevinst ved funktionsforskning på Wuhan Lab, lo kritikere.

I dag griner kritikerne ikke længere. Gennem akkrediterede videnskabelige undersøgelser er alle større påstande fremsat inden for PLANDEMIC-serien blevet valideret som nøjagtige. PLANDEMIC bliver nu anerkendt for at være blandt de første til at advare verden om dagsordenen for at reducere borgernes frihedsrettigheder gennem medicinsk tyranni.

Selvom vi ikke havde til hensigt at modtage priser for denne serie, er vi beærede over at have vundet European Independent Film Award for bedste dokumentar, da den viser et opmuntrende skift i offentlighedens bevidsthed og mod.

Næste film i serien

Kilde:

0 0 stemmer
Artikelvurdering
Tilmeld dig
Giv besked om

0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

0
Vil elske dine tanker, kommenter gerne.x
()
x