The Time Is Now

af Matt
1 video(s) found

Dr. Ben Tapper, en kiropraktor i en lille by, der er sort mærket som medlem af “Disinformation Dusin” under COVID-19-pandemien, samler sundhedspersonale over hele Amerika for at dele et alternativt synspunkt på den globale fortælling.

Dr. Robert W Malone: ​​De underliggende sandheder om den groft fejlforvaltede globalt koordinerede reaktion på COVID-19-udbruddet bliver mere og mere tydelige for almindelige borgere over hele verden. Det amerikanske sundheds- og menneskelige servicesystem (HHS), der engang blev betragtet som verdensstandarden for medicinsk forskning og for at sikre renhed, sikkerhed og effektivitet af lægemidler og vacciner, bliver nu af mange betragtet som korrupt og kompromitteret. I løbet af det næste år vil yderligere data, der dokumenterer og understøtter denne korruption, fortsat dukke op. Den voksende bølge af whistleblowere, sandhedssigere og deres advokater vil svulme op til det punkt, at den vil overvælde den censur og propaganda, som de skyldige og deres medskyldige desperat bruger til at forsøge at skjule deres dobbelthed.

0 0 stemmer
Artikelvurdering
Tilmeld dig
Giv besked om

0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

0
Vil elske dine tanker, kommenter gerne.x
()
x